TS şampiyonluk yolunda!

Trabzon'da toplanan bir grup Trabzonspor taraftarı, soruşturma kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'nin şikeye karıştığını öne sürerek, şampiyonluğun kendilerine verilmesi amacıyla yürüyüş yaptı.Yıldırım'ın, İstanbul

TS şampiyonluk yolunda!

Trabzon'da toplanan bir grup Trabzonspor taraftarı, soruşturma kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'nin şikeye karıştığını öne sürerek, şampiyonluğun kendilerine verilmesi amacıyla yürüyüş yaptı.

Yıldırım'ın, İstanbul özel yetkili Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen futboldaki şike iddialarına yönelik soruşturma çerçevesinde tutuklanmasının ardından takımlarına destek vermek için kent merkezindeki Atapark'ta toplanan Fırtına Gençlik Taraftar Grubu mensubu bir grup bordo-mavili taraftar, Meydan semtine doğru yürüyüşe geçti.

Bordo-mavi bir bayrak açarak, ıslıklar eşliğinde yürüyen gurup "Para, şike işte Fener işte", "Trabzon uyuma takımına sahip çık", "Şampiyonluk hakkımız, söke söke alırız", "Şampiyonluk bizim, kupa bizim" şeklinde slogan attı.

Meydan semtine ulaşıp bir süre daha Fenerbahçe ile Yıldırım aleyhine tezahürata bulunan gurup basın açıklamasının ardından dağıldı.

Taraftar Grubu Başkanı Serkan Kalkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'nin şikeye karıştığını öne sürerek, şampiyonluğun Trabzonspor'a verilmesini istedi.

Polislerce trafiği aksatmamaları konusunda zaman zaman uyarılan grubun yürüyüşü nedeniyle Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet ekiplerince de çevrede önlem alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor