TS şampiyon olsa mutlu olurdum!

Eski futbolcu Pascal Nouma verdiği röportajda Trabzonspor şampiyon olsa daha mutlu olacağını ifade etti. İşte Nouma’nın röportajındaki sözler…TRABZON ŞAMPİYON OLSA DAHA MUTLU OLURDUMFutbol oynamak ile show dünyasında yer almak arasında ne gibi ortak yönle

TS şampiyon olsa mutlu olurdum!

Eski futbolcu Pascal Nouma verdiği röportajda Trabzonspor şampiyon olsa daha mutlu olacağını ifade etti. İşte Nouma’nın röportajındaki sözler…

TRABZON ŞAMPİYON OLSA DAHA MUTLU OLURDUM

Futbol oynamak ile show dünyasında yer almak arasında ne gibi ortak yönler ve ne gibi farklılıklar var?

30.000 kişinin önünde futbol oynamak daha kolaydı benim için. Çünkü insanlar sahadan uzaktalar. Ancak show dünyasında insanlar size daha yakın ve bu beni korkutuyor. Çünkü yakınımda çok fazla insan rahat hissetmememe sebep oluyor. Bir bakıma bir anlamda klostrofobi yaşıyorum diyebilirim. Bazen çok bulanıyorum ama dışarı çıkıp hiç tanımadığım ama bana gülümseyen, sarılan insanları görünce güç buluyorum.

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu hakkında ne düşünüyorsun?

Tebrik ederim Fenerbahçeli futbolcu arkadaşlarımı. Ancak Trabzonspor şampiyon olsaydı daha mutlu olurdum çünkü çok uzun zamandır bu mutluluğu yaşamıyorlar. Buradan aynı zamanda Beşiktaşlı, Galatasaraylı ve diğer tüm takımlardaki futbolcu arkadaşlarıma da selamları gönderiyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor