TS şampiyon olamaz konusu!

Trabzonsporlular geçtiğimiz hafta yaptığınız “Trabzonspor bu sene şampiyon olamaz” lafınıza biraz kırılmış. LAZ FIKRASI OLARAK KABUL EDİYORUMTrabzonlular benim söylediklerimden alınmışlarsa bunu bir “Laz fıkrası” olarak kabul ediyorum. Bana konuşmalarımda

TS şampiyon olamaz konusu!

Trabzonsporlular geçtiğimiz hafta yaptığınız “Trabzonspor bu sene şampiyon olamaz” lafınıza biraz kırılmış.

LAZ FIKRASI OLARAK KABUL EDİYORUM

Trabzonlular benim söylediklerimden alınmışlarsa bunu bir “Laz fıkrası” olarak kabul ediyorum. Bana konuşmalarımdan dolayı teşekkür etmeleri gereken insanlar demek benden alınıyorlar. Öyle anlıyorlar demek ki. Lafı nereden anlıyorlar çok merak ediyorum. Bana alınanlar için söylüyorum. Ben “Trabzon şampiyonluğu rüyasında görür” derken sahada oynanacak futbolu kastetmedim. Açık açık söyledim. Dokuz puana kimse güvenmesin, üç tane hakem düdüğü beş tane kartla o dokuz puan gider. “Geçmişte örnekleri de var” dedim. Aziz Yıldırım bu açıklamaları hakemleri fena halde baskı altına almıştır. Medya da buna sesini çıkartmamıştır. Bu iş bitti. Şimdi burada Trabzon’un bana alkış mı tutması lazım yoksa bana kırılması mı lazım? Hakikaten “Laz fıkrası”.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor