TS sadece futbol değil!

Trabzonspor Kulübü, sadece futbol değil.Kulübün Resmi İnternet Sitesi'nden yapılan açıklamada, "Trabzonspor bu ülkenin en büyük kulüplerinden ve camialarından biridir. Ancak asla sadece bir spor kulübü değildir. Trabzonspor toplumla iletişim içerisinde so

TS sadece futbol değil!

Trabzonspor Kulübü, sadece futbol değil.

Kulübün Resmi İnternet Sitesi'nden yapılan açıklamada, "Trabzonspor bu ülkenin en büyük kulüplerinden ve camialarından biridir. Ancak asla sadece bir spor kulübü değildir. 

Trabzonspor toplumla iletişim içerisinde sosyal sorumluluk bilincini de hiçbir zaman kaybetmeyen önemli bir sivil toplum örgütüdür. Bu anlamda yaptığı bir çok etkinliğin yanı sıra son dönemde yeni başlatılan Bordo- Mavi Yürekler Projesi başta olmak üzere 460.20111125145219.jpg

Van’daki depremzedelere verilen destek, minik Oğuz ve ailesinin Trabzon’a getirtilerek Inter maçına konuk olmaları kulübümüzün hassasiyetlerinin göstergesi açısından son derece önem taşımaktadır. Trabzonspor olarak bundan böyle de sosyal sorumluluğumuzun bilinicinde hareket edeceğimizin bilinmesini isteriz" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor