TS rövanş maçı saati belli oldu

Trabzonspor'un İstanbul Atatürk Stadı'nda Benfica ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçının saati belli oldu.

TS rövanş maçı saati belli oldu

Trabzonspor'un İstanbul Atatürk Stadı'nda Benfica ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçının saati belli oldu. Buna göre müsabaka 03 Ağustos Çarşamba günü 21.45'de başlayacak.

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu ilk maçında Benfica'ya 2-0 mağlup olan Trabzonspor, rövanş için geri sayımda. Lizbon'da oynanan ilk karşılaşmayı bireysel hatalar sonucu yenilen iki golle kaybeden bordo mavililerde, teknik direktör Şenol Güneş, bu kez işi şansa bırakmak istemiyor.

Tur inancını arttırmak isteyen Güneş oyuncularına sürekli güven aşılıyor. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 3 Agustos Çarşamba günü oynanacak rövanç maçı öncesinde Glovacki ve Giray ile özel bir görüşme yapan Güneş'in, rakibin önemli hucum oyuncuları için bu iki futbolcuyu uyardığı öğrenildi.

Benfica maçının hazırlıkları hem medyaya hem de taraftarlara kapatılırken, düne kadar taktik çalışma yapmayarak Benfica maçının 11'ini saklayan Şenol Güneş'in, bugünden itibaren yapacağı antrenmanlarda zorlu 90 dakikanın kadrosunu şekillendirmesi bekleniyor.

Bu arada Trabzonspor'un İstanbul programı da belli oldu. Bordo mavili takım salı günü öğleden sonra İstanbul'a giderek Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacağı son antrenmanın ardından maç saatini bekleyemeye başlayacak.

Öte yandan Benfica maçı sonrasında Teknik Direktör Şenol Güneş ile tartıştığı gerekçesiyle kadro dışı bırakıldığı idda edilen Engin Baytar'ın satış listesine konulacağı gelen haberler arasında. Yardımcı antrenör Mehmet Kulaksızoğlu ile takımdan ayrı çalışan Engin'e Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Orduspor'un talip olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler