TS Özkalfa ile ilk kez

Trabzonspor'un deplasmanda oynadığı maça MHK tarafından atanan Tolga Özkalfa geçtiğimiz sezon  (2012-2013) Süper ligde Trabzonspor'un  toplam  5 karşılaşmasını yönetti.Bu sezon Trabzonspor'un deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçını yönetecek olan Özk

TS Özkalfa ile ilk kez

Trabzonspor'un deplasmanda oynadığı maça MHK tarafından atanan Tolga Özkalfa geçtiğimiz sezon  (2012-2013) Süper ligde Trabzonspor'un  toplam  5 karşılaşmasını yönetti.

Bu sezon Trabzonspor'un deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçını yönetecek olan Özkalfa 2013-2014 sezonunda ilkkez bir Trabzonspor maçında düdük çalacak.  Geçtiğimiz sezon 17 maçta görev alan Tolga Özkalfa, bu maçla birlikte iki sezonda  6.'cı kez Trabzonspor maçını yönetmiş olacak

2013 ylı içersinde 5 Trabzonspor, 2 defa da 1461 Trabzon karşılaşmalarında düdük çaldı. Yarınki karşılaşma ile Özkalfa 6.'cı kez Trabzonspor karşılaşmasına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler