TS onunla prensipte anlaştı

Entahmin.com adlı sitede yer alan iddiaya göre Trabzonspor Mali'li ortasaha oyuncusu Mohamed Sissoko'yla prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Sissoko ile anlaşmanın önümüzdeki günlerde netlik kazanabileceği öğrenildi.İşte Entahmin.com sitesinde yer alan

TS onunla prensipte anlaştı

Entahmin.com adlı sitede yer alan iddiaya göre Trabzonspor Mali'li ortasaha oyuncusu Mohamed Sissoko'yla prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Sissoko ile anlaşmanın önümüzdeki günlerde netlik kazanabileceği öğrenildi.

İşte Entahmin.com sitesinde yer alan haber şöyle...

Ocak ayında  başlayacak ara transfer döneminde kadrosuna yeni oyuncular katmayı planlayan Trabzonspor, bu yöndeki çalışmalarına hız verdi. Marc  Janko ve Alanzinho'yu göndermeyi planlayan bordo mavili yönetim Ortasahaya ve forvet transferine öncelik veriyor. Ortasahaya güçlü ve etkili bir oyuncu katmak için girişimlerde bulunan Trabzonspor yönetiminin Mohamed Sissoko'yla irtibata geçtiği, bonservisi olmayan oyuncuyla prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Bu transfer önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Öte yandan forvete 10 milyon Euro bütçe ayrılırken bu mevki için de bir çok yıldızın ismi Trabzonspor'la anılmaya başlandı.

basliksiz-1.20131202181042.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler