TS onunla kaybetmiyor!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında 4-2'lik Akhisar Belediyespor mağlubiyetinin ardından, teknik direktör Mustafa Akçay'ın istifa etmesiyle takımın başına geçen Hami Mandıralı ile maç kaybetmedi.Saha olayları nedeniyle yarıda kalan Fenerbah

TS onunla kaybetmiyor!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında 4-2'lik Akhisar Belediyespor mağlubiyetinin ardından, teknik direktör Mustafa Akçay'ın istifa etmesiyle takımın başına geçen Hami Mandıralı ile maç kaybetmedi.

Saha olayları nedeniyle yarıda kalan Fenerbahçe karşılaşmasının ise henüz sonucu açıklanmadı. Mandıralı döneminde Trabzonspor oynadığı 7 maçta 4 beraberlik ve 2 galibiyet elde ederken, tatil edilen Fenerbahçe maçının ise sonucu bekleniyor. Söz konusu maçlarda bordo-mavililer 8 gol atarken, kalesinde ise 3 gol gördü. Karadeniz ekibi bu maçlarda 10 puan topladı.

 

"TRABZONSPOR'UN HAMİ MANDIRALI İLE ÇIKTIĞI MAÇLAR" 2. SAYFADA

 


Trabzonspor'un Mandıralı döneminde oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar ise şöyle;

21. hafta Karabükspor - Trabzonspor: 2-2
22. hafta Trabzonspor - Kayserispor: 2-1
23. hafta Konyaspor - Trabzonspor: 0-0
24. hafta Trabzonspor - Fenerbahçe: (Maç Çıkan Olaylar Nedeniyle Tatil Edildi)
25. hafta Sivasspor - Trabzonspor: 0-4
26. hafta Trabzonspor - Kasımpaşaspor: 0-0
27. hafta Elazığspor - Trabzonspor: 0-0

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor