TS Masa Tenisinde lider

Trabzon’un Akçaabat Fatih Spor Salonu’nda yapılan Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen masa tenisi yıldızlar kategorisinde yapılan müsabakalara 8 kulüpten 32’si bayan

TS Masa Tenisinde lider

Trabzon’un Akçaabat Fatih Spor Salonu’nda yapılan Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen masa tenisi yıldızlar kategorisinde yapılan müsabakalara 8 kulüpten 32’si bayan toplam 52 sporcu katıldı.

Müsabakalar sonrasınca dereceye giren kulüpler ise kızlarda birinci Trabzonspor A takımı, ikinci İMKB Kız Teknik ve EML, üçüncü Akademi Gençlik Spor A kulübü. Erkekler kategorisinde ise birinci Trabzonspor A takımı, ikinci Gençlik Hizmetleri Spor, üçüncü ise Trabzonspor B takımlarından oluştu.

Öte yandan ferdi müsabakalarda dereceye giren sporcular ise kızlarda birinci Buse Bayrak, ikinci Kevser Sarı, üçüncü Gökçen Afra Şengün olurken, erkekler kategorisinde ise birinci Emirhan Ergün, ikinci Mehmet Emin Çuvalcı ve üçüncü İsmail Atasoy oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor