TS Mahkemede Kaybetti

haber61 spor servisi- 26 Mayıs 2013 tarihinde yapılan Genel Kurul ile birlikte görevi devralan İbrahim Hacıosmanoğluı başkanlığındaki yönetim kurulu bazı kulüp çalışanlarının görevlerine son vermişti.Sözleşmelerinin haksız yere feshedildiğini iddia eden k

TS Mahkemede Kaybetti

haber61 spor servisi- 26 Mayıs 2013 tarihinde yapılan Genel Kurul ile birlikte görevi devralan İbrahim Hacıosmanoğluı başkanlığındaki yönetim kurulu bazı kulüp çalışanlarının görevlerine son vermişti.

Sözleşmelerinin haksız yere feshedildiğini iddia eden kulüp çalışanlarının açmış oldukları işe iade davaları birer birer çalışanların lehine sonuçlanmaya başladı.

Daha önce eski çalışanlardan Alparslan Özdemir'in açmış olduğu işe iade davası tek celsede sonuçlanmış ve Özdemir açtığı davayı kazanmıştı.

haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre Bugün ise Trabzon 1.İş Mahkemesi eski çalışanlardan Hüseyin Davulcu ve Emel Sertakar'ın açmış oldukları işe iade davaları karara bağlandı ve Trabzonspor Kulübü haksız bulunarak bu iki ismin de işe iade kararı verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor