TS maçında atıldı ortalık karıştı!

Trabzonspor maçında yok yere kırmızı kart gören ve yenilgide başrol oyuncusu olarak gösterilen Quresma olayında ilginç gelişmeler yaşanırken, Beşiktaş yönetimde yer alan bir üst düzey bir yöneticinin açıklamaları kulüpte bomba etkisi yarattı.   "Taraftar

TS maçında atıldı ortalık karıştı!
Trabzonspor maçında yok yere kırmızı kart gören ve yenilgide başrol oyuncusu olarak gösterilen Quresma olayında ilginç gelişmeler yaşanırken, Beşiktaş yönetimde yer alan bir üst düzey bir yöneticinin açıklamaları kulüpte bomba etkisi yarattı.
 
"Taraftardan korktukları için ceza bile veremiyorlar"
 
Başkan Fikret Orman'ı gelişmelerden sorumlu tutan yönetici, "Aldıkları ve yüzde yüz düzeldi dedikleri Quaresma'nın haline bakın. Taraftardan korktukları için ceza bile veremiyorlar. Giderken tesislere küçük abdestini yapan, sağa-sola bağıran bu adam mı düzeldi? İnsanları bu kadar saf mı görüyorlar ? " dedi.
 
Bursaspor'a transfer olan Dzsudzsak'ın transferini bitirdiklerini ama Başkan Orman'ın sürekli kendisini arayıp Quaresma'yı alalım diye tutturduğunu ifade eden yönetici, "Tüm yabancılara araba olarak A4 verdik onlara biniyorlar. Quaresma'ya da bu araç verildi ama kendisi anahtarları yere attı. Hala cici çocuk muamelesi görüyor. Ama artık yeter olan biteni tüm ayrıntıları ile açıklayacağım" şeklinde konuştu.
 
"Kulüpten gönderilen, görev değişikliği yapılan kim varsa Başkan Orman beni adres gösteriyor. Mete Vardar, Önder Özen bunlardan bir kaçıdır. Sorun başkana isterseniz" ifadelerini kullandı. 
 
"Kulüpte yaşadığım ve gördüğüm manzara karşısında hayal kırıklığı yaşadım"
 
Yönetim teşkil edilirken, amacının dışardan destek verip maddi yardımda bulunmak istediğini ifade eden Beşiktaş yöneticisi "Birden ne olduğunu anlamadan kendimi içerde buldum" dedi.
 
Kulüpte yaşadığı ve gördüğü manzara karşısında hayal kırıklığı yaşadığını ifade eden yönetici "Başkan, Divan Kurulunda stat inşaatı için 837 işçi çalışıyor demiş. O  kadar insan orada çalışsa inşaatı göremezsiniz. Bu kadarı da olmaz. Ayrıca, kimlere CEO , kimlere yöneticilik sözü verilmiş akıllara zarar." diye konuştu.
 
Adının yazılmasını istemeyen üst düzey yönetici yaşananlardan ötürü yönetim toplantılarına da katılmadığını belirtti.
 
DHA

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler