TS maçı öncesi hakemlere doping

Trabzon Ticaret Borsası, kentte dün akŞam oynanan Trabzonspor- Lille maçının Hollandalı hakemlerine maçtan önce fındık dopingi yaptı.Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda dün akŞam Fransa temsilcisi Lille ile oynadığı maçı yönetecek olan Hollandalı

TS maçı öncesi hakemlere doping

Trabzon Ticaret Borsası, kentte dün akŞam oynanan Trabzonspor- Lille maçının Hollandalı hakemlerine maçtan önce fındık dopingi yaptı.

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda dün akŞam Fransa temsilcisi Lille ile oynadığı maçı yönetecek olan Hollandalı hakem altılısını ziyaret eden Trabzon Ticaret Borsası yöneticileri, hakemlere fındık ve çay hediye etti. Maçı yöneten Hollanda Federasyonu'ndan Bjorn Kuipers ile yardımcıları Erwin E.J.J. Zeinstra, Sander Van Roekel, ilave yardımcı hakemler Richard Liesveld, Peter Janssen ile dördüncü hakem Paulus Van Boekel'e Trabzon ve bölgenin tanıtımının yapıldığı çeşitli kitap ve CD'ler de sunuldu.

Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, böylesine önemli organizasyonları sadece klasik bir futbol maçı olarak görmemek gerektiğini hatırlattı. Köleoğlu, "Bu gibi dünyanın ilgisini çeken organizasyonlarda biz de lezzetli Türk fındığı ile dünyanın en organik ürünü olan çayımızı tanıtmak için çam sakızı çoban armağanı diyerek çalışma yaptık. Türk fındığı ve çayını tanıtım çalışmalarımız her alanda devam edecektir" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor