TS Legia maçına hazır

UEFA Avrupa Ligi J Grubu üçüncü maçında yarın sahasında Polonya'nın Legia Varşova takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını tamamladı.Bordo-mavili takım, teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde karşılaşmanı

TS Legia maçına hazır

UEFA Avrupa Ligi J Grubu üçüncü maçında yarın sahasında Polonya'nın Legia Varşova takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını tamamladı.

Bordo-mavili takım, teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde karşılaşmanın son çalışmasını gerçekleştirdi. Antrenmana sakatlığı bulunan Colman katılmadı. Bu oyuncu takımdan ayrı koşu yaptı.

Bordo-mavili futbolcular, antrenmanın basın mensuplarına açık olan ilk 15 dakikalık bölümünde pas çalışması  yaptı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

AKÇAY KONUŞMA YAPTI

Teknik direktör Mustafa Akçay, antrenman öncesi futbolculara saha ortasında duygu yüklü bir konuşma yaptı.

Pilot takımları 1461 Trabzon'un teknik direktörü Kadir Özcan'ın hayatını kaybetmesini kasteden Akçay, "Kent ve camia olarak acılı bir ortamdayız. Yarın o stat dolacak. Bu toplumun Olcan'ın, Janko'nun, Onur'un, Henrique'nin hepinizin performansına ihtiyacı var. Henrique, yarın kendisi için oynamayacak. Bu toplumun duygusuna, kalbine yönelik oyun oynamamız lazım. Bu akşam yattığınızda bunu düşünün" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor