TS Kupada moral arıyor

  Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur maçında PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'u yarın sahasında konuk edecek Trabzonspor, rakibini eleyip turu geçmek istiyor. Ligde Eskişehirspor'a sahasında 3-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup olan bordo-mavililer, tar

TS Kupada moral arıyor

  Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur maçında PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'u yarın sahasında konuk edecek Trabzonspor, rakibini eleyip turu geçmek istiyor.

 Ligde Eskişehirspor'a sahasında 3-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup olan bordo-mavililer, tarihinde ilk kez karşılaşacağı Şanlıurfaspor'u eleyerek bir nebze de olsa moral bulmak istiyor.

Türkiye Kupası'nda bugüne dek 13 final oynayarak 8 kez kupayı müzesine getirme başarısı gösteren Karadeniz ekibi, 2 sezon aradan sonra tekrar kupaya uzanmaya çalışacak.

-Güneş ile 2 kez kupa kaldırdı-

Trabzonspor, Teknik Direktör Şenol Güneş ile 2 kez Türkiye Kupası'nı kaldırdı.

Bordo-mavili takım, Güneş döneminde 1994-1995 sezonunda Galatasaray'ı 3-2 ve 1-0'lık sonuçlarla eleyip, 2009-2010 sezonunda da Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek kupayı elde etmişti.

-En son kupayı Şanlıurfa'da kazanmıştı-

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nı en son 2009-2010 sezonunda Şanlıurfa'da oynanan final maçında Fenerbahçe'yi mağlup ederek elde etmişti.

Bordo-mavililer, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde, Fenerbahçe'yi GAP Arena Stadı'nda 3-1 yenerek 48. Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi olmuştu.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, bu final maçının ardından Şanlıurfaspor'u gösterdiği ilgiden dolayı 163 sayılı kararla kardeş takım ilan etmişti.

-Trabzonspor'dan farklı 11-

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'in daha çok, ligde fazla forma şansı bulamayan oyuncular ile sahaya çıkacağı öğrenildi.

Bordo-mavililerin karşılaşmaya Tolga, Zeki Yavru, Mustafa, Celustka, Cech, Zokora, Colman, Sapara, Yasin, Emre, Vittek 11'i ile çıkması bekleniyor.

Yarın 20.30'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda başlayacak karşılaşmayı Çağatay Şahan yönetecek. Şahan'ın yardımcılıklarını Şenol Ersoy ve Cumhur Altay yapacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor