TS konuştu diye görevden alındı

 Trabzon'da Uzunsokak caddesindeki Sarılar Camii fahri emekli imamı Ömer Oskay’ın geçtiğimiz hafta Cuma namazı öncesi yaptığı vaazda Trabzonspor'u konuştuğu için görevden alındığı iddia ediliyor. İmam Oskay, konuyla ilgili açıklama yapmazken, taraftar der

TS konuştu diye görevden alındı

 Trabzon'da Uzunsokak caddesindeki Sarılar Camii fahri emekli imamı Ömer Oskay’ın geçtiğimiz hafta Cuma namazı öncesi yaptığı vaazda Trabzonspor'u konuştuğu için görevden alındığı iddia ediliyor.
 

İmam Oskay, konuyla ilgili açıklama yapmazken, taraftar derneklerinin duruma tepki gösterdiği belirtiliyor.
 

Öte yandan emekli imam Ömer Oskay, Cuma vaazında Erzurumspor'a verdiği destekle geçmişte gündeme gelen Erzurumlu Naim hocayı örnek göstererek Trabzonspor'a vaazı ile destek vermişti.

Emekli fahri imam Ömer Oskay, "Ya o 60 bin seyirci ile yapılan 61. dakika şovu neydi, beni çok mutlu etti, gururlandırdı. Bizim için her yer Trabzon diyorlar ya. Tabi olacak 26 yılın özlemi var. Ben bu akşam maça gidiyorum isteyen gelir, isteyen gelmez. Biz bu sene bu şampiyonluk özlemini gidereceğiz. Ne derseniz deyin. İsterseniz bunları burada konuştum diye işime son verin. Ben bu çocukları tanıyorum, bunlar namazında niyazında çocuklar. Cenabı Allah ne muratları varsa versin. Bugün akşam maçı alalım, inşallah yolun sonu görünüyor" demişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor