TS kongresinde hem destek hem protesto!

YARGILAMAK ŞİMDİLİK DOĞRU DEĞİLTrabzonspor Genel Kuruluna katılan delegeler ile birlikte kürsüde konuşma yapan üyeler İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimindeki yönetimin 6 ay gibi bir sürede başarılı ya da başarısız şeklinde yargılanmaması gerektiği belirtiler.

TS kongresinde hem destek hem protesto!

YARGILAMAK ŞİMDİLİK DOĞRU DEĞİL

Trabzonspor Genel Kuruluna katılan delegeler ile birlikte kürsüde konuşma yapan üyeler İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimindeki yönetimin 6 ay gibi bir sürede başarılı ya da başarısız şeklinde yargılanmaması gerektiği belirtiler. Ancak üyelerin büyük çoğunluğu  bazı konuşmacıların yönetime destek veren açıklamalarına şiddetle karşı çıkarak protesto etti.

Trabzonsporun kongresine daha önce İbrahium Hacıosmanoğlu ile yarışan 4 başkan adayı Muharrem Usta , Hakan Kulaçoğlu, Metin Atasoy ve Emre Aksoy'da katıldı.

Seçim önerisini Divan reddetti

Üyelerden Recep Bakırtaş ve Ali Sait Yılmaz  genel kurulun başında Trabzon 1. Asliye Hukuk Mahkemesinin yönetim kurulunun görev süresinin uzatılmasını iptal ettiği kararı gerekçe göstererek bu genel kurulda gündeme seçim maddesi eklenmesini ya da en yakın tarihte seçimli genel kurul kararı alınması gerektiği yönünde itirazda bulundular. Divan Başkanı Genç de bu konuyu Trabzonspor yönetiminin üst mahkemeye taşıdığını ve kararın henüz netleşmediğini gerekçe göstererek yapılan itirazların reddedildiğini söyledi.

HATALARDAN DERS ÇIKARSINLAR

Kongreye katılan üyeler yeni yönetime zaman tanınması gerektiğinin altını çizerken yapılan hatalardan da ders çıkartılması gerektiğinin de altını çizdiler. Genel kurula katılanlar şike konusunda da değinerek Başkan ve yönetimin bu konuda dik durduklarını ifade ettiler. Ancak üye Recep Demirtaş'ın seçime gidilmesi yönündeki konuşması sırasında salonda gergin anlar yaşandı. Recep Demirtaş yönetimin görev süresinin uzatılmaması konusunda dava açan isimdi.

SİYASET KULÜPTEN HİÇ ÇIKMADI Kİ

Yönetime yönelik eleştirilerin başında kulübe siyaset sokulması olarak gösterildi. Konuşmacı üyeler bu konun altını çizerken siyasetin zaten hiç Trabzonspor kulübünden eksik olmadığını dile getirerek bu süreci doğal olarak karşıladılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor