TS kongresi için neden dava açtı?

Trabzonspor’da 25-26 Mayıs’ta yapılan ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkan seçildiği olağanüstü genel kurul, mahkeme tarafından iptal edilirken, davayı açan genel kurul delegelerinden Recep Bakırtaş önemli açıklamalarda bulundu.Duruşma sonrası bir açıklama

TS kongresi için neden dava açtı?


Trabzonspor’da 25-26 Mayıs’ta yapılan ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkan seçildiği olağanüstü genel kurul, mahkeme tarafından iptal edilirken, davayı açan genel kurul delegelerinden Recep Bakırtaş önemli açıklamalarda bulundu.

Duruşma sonrası bir açıklama yapan genel kurul delegelerinden Recep Bakırtaş, davayı tüzüğe aykırı bulduğu için açtığını belirterek kimsenin yanında olmadığını söyledi.

Mahkemenin kararına göre Aralık’ta tekrar seçim yapılacağına dikkat çeken Bakırtaş, “Mahkeme ibraların geçerli olduğunu, eski başkan Sadri Şener yönetiminin ibralarını ve faaliyetlerini onadı. Tüzüğün 68. maddesiyle ilgili yönetim kurulu süresi ile ilgili mahkeme genel kurul kararını reddederek seçimli genel kurul yapılması, sayın İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetimin süresinin tüzüğün 6 ay olduğuna karar verdi. Bu durumda Kasım-Aralık ayında yapılacak olan zorunlu genel kurulunda seçimli bir genel kurul yapılması, gündeme seçimin alınması gerekliliği ortaya çıktı. Yani tekrar bir seçim olacak. Ben bu seçimi tüzüğe aykırı olduğu için dava açtım. Birilerinin yanında olmak için açmadım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler