TS Kombinesi alanlar kazandı!

UEFA’nın kararıyla Şampiyonlar Ligi’ne katılacak olan Trabzonspor’da sezon başı satışa sunulan kombine kartlardan satın alan taraftarlar kazandı.Bugün çekilecek kuranın ardından rakiplerin belli olmasıyla yönetim kurulunun kombine kartların fiyatında yeni

TS Kombinesi alanlar kazandı!

UEFA’nın kararıyla Şampiyonlar Ligi’ne katılacak olan Trabzonspor’da sezon başı satışa sunulan kombine kartlardan satın alan taraftarlar kazandı.

Bugün çekilecek kuranın ardından rakiplerin belli olmasıyla yönetim kurulunun kombine kartların fiyatında yeni bir düzenlemeye gidebileceği düşünüldüğünde, geçmişte ya da şu anda kombine kart alanların büyük avantaj elde edecekleri yorumları yapıldı.

Ayrıca UEFA’nın kararıyla, kombine kart satışlarında bugün itibariyle bir hareketlenme yaşanmaya başlandı. Daha önceki planlama doğrultusunda Hüseyin Avni Aker Stadı’nın Devler Ligi’ne yetişeceği de açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler