TS Kararı UEFA'ya gönderiyor

Trabzonspor yönetimi gerekçeli kararı UEFA'ya gönderecek. Bordo Mavili yönetim bugün mahkeme tarafından açıklanan ve 93 sanığa göndilecek olan Mahkemeninin Şike ile ilgili gerekçeli kararın Trabzonspor'a ulaşmasını bekliyor.682 sayfalık Şike gerekçeli kar

TS Kararı  UEFA'ya gönderiyor

Trabzonspor yönetimi gerekçeli kararı UEFA'ya gönderecek. Bordo Mavili yönetim bugün mahkeme tarafından açıklanan ve 93 sanığa göndilecek olan Mahkemeninin Şike ile ilgili gerekçeli kararın Trabzonspor'a ulaşmasını bekliyor.

682 sayfalık Şike gerekçeli kararının orjinalinin Trabzonspor kulübüne ulaşmasının ardından bordo mavili yönetim kararı İngilİzceye çevirtecek.

Şike gerekçeli kararının ingilizceye tercümesini yaptırdıktan sonra  kararı UEFA'ya gönderecek.

UEFA Disiplin komitesi gerekçeli kararı TFF'den de isteyecek. Ancak Bordo mavili yönetim  Fener'i korumak için her yolu deneyen TFF yönetimine Gerekçeli kararı UEFA disiplin komitesine göndermeme yada geç gönderme ihtimali üzerine bu yolu seçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor