TS kampında gol yağmuru!

Trabzonspor'da Antalya kampının ikinci gününde yapılan sabah idmanının ikinci bölümünde kıran kırana geçen bol gollü bir yarı sahada çift kale maç yaptı.Sarı ve beyaz yelek giyen oyuncular iki takıma ayrılırken Mustafa Akbaş ve Kadir Keleş joker olarak oy

TS kampında gol yağmuru!

Trabzonspor'da Antalya kampının ikinci gününde yapılan sabah idmanının ikinci bölümünde kıran kırana geçen bol gollü bir yarı sahada çift kale maç yaptı.

Sarı ve beyaz yelek giyen oyuncular iki takıma ayrılırken Mustafa Akbaş ve Kadir Keleş joker olarak oynadı. Bu karşılaşma sırasında bir çok pozisyonda oyuncular birbirlerine çok yakın oynarken ikili pozisyonlarda futbolcular topu birbirlerine kaptırmamak için mücadele verdiler.

Karşılaşmada 15 gol atılırken, Abdülkadir 4, Mustafa Yumlu 3, Zeki Yavru 2, Aykut Demir 2, Caner 2, Kadir ve Yusuf ise birer gol kaydetti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor