TS iptal davasında önemli gelişme

Trabzonspor'un 25-26 Mayıs'ta yapılan olağanüstü genel kurulunda alınan kararın iptali için 2 kulüp üyesinin başvurusu üzerine açılan davanın duruşması ertelendi.Trabzon 1’inci Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasına kongrenin iptali için d

TS iptal davasında önemli gelişme

Trabzonspor'un 25-26 Mayıs'ta yapılan olağanüstü genel kurulunda alınan kararın iptali için 2 kulüp üyesinin başvurusu üzerine açılan davanın duruşması ertelendi.

Trabzon 1’inci Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasına kongrenin iptali için dava açan genel kurul delegelerinden Ali Sait Yılmaz ile Recep Bakırtaş ve kulüp avukatı Ahmet Metin Genç katıldı. Yılmaz ve Bakırtaş, yapılan tüzük değişikliğinin hukuka aykırı olduğunu ileri sürerek genel kurulun iptal edilmesini istedi. Avukat Ahmet Metin Genç ise davaya yeni atandığını belirterek dosyayı incelemek için süre talebinde bulundu. Davacıların süre talebine itirazıyla, kulübe kayyum atanması isteğini reddeden mahkeme heyeti, duruşmayı 8 Kasım'a erteledi.

GEÇİÇİ MADDE İLAVE EDİLMİŞTİ

Genel Kurul'da yönetim kurulunun görev süresini belirleyen 68'inci maddeye, 'Yönetim Kurulu'nun görev süresine bir defaya mahsus olmak üzere 2 yıl eklenir' şeklinde geçici bir madde ilave edilmiş, böylece yeni yönetimin görev süresi 6 aydan 2 yıl 6 aya çıkarılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler