TS ile anılan yıldız anlaşma sağladı!

Almanya Bundesliga ekiplerinden Hamburg'da forma giyen Hollandalı yıldız Rafael van der Vaart'ın adı Beşiktaş, Trabzonspor ve Kasımpaşa ile anılırken, başarılı futbolcunun transferi konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Menajerler aracılığıyla Türk takıml

TS ile anılan yıldız anlaşma sağladı!
Almanya Bundesliga ekiplerinden Hamburg'da forma giyen Hollandalı yıldız Rafael van der Vaart'ın adı Beşiktaş, Trabzonspor ve Kasımpaşa ile anılırken, başarılı futbolcunun transferi konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Menajerler aracılığıyla Türk takımlarına da önerilen Van der Vaart'ın Ajax ile anlaştığı belirtildi.
 
Bild'in haberine göre, Hamburg’la olan sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki futbolcu, eski takımı Ajax ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.
 
ABD Major Ligi'ne yeşil ışık yakarak, "Henüz tam olarak belli değil ama Amerika'da oynamaya gidebilirim" sözlerini kullanan Hollandalı oyuncu, hayal ettiği teklifleri alamadı.
 
Amerika rüyası başlamadan sonlandığı belirtilen Rafael van der Vaart, 2005 senesinde Ajax'tan ayrılarak Hamburg'un yolunu tutarken sırasıyla Real Madrid ve Tottenham'da oynadı. Daha sonra yeniden Hamburg'a dönen oyuncunun şimdiki durağının ülkesi olacağı konuşulmaya başlandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor