TS ile anılan isme Alman kancası

Fransa Ligue 1 ekiplerinden St. Etienne'de forma giyen ve adı sıkça Süper Lig'in büyük takımlarıyla anılan milli oyuncu Mevlüt Erdinç'e sürpriz bir talip çıktı.Bundesliga temsilcisi Hannover 96'nın Mevlüt'e talip olduğu ortaya çıktı.St.Etienne ile Alman e

TS ile anılan isme Alman kancası

Fransa Ligue 1 ekiplerinden St. Etienne'de forma giyen ve adı sıkça Süper Lig'in büyük takımlarıyla anılan milli oyuncu Mevlüt Erdinç'e sürpriz bir talip çıktı.

Bundesliga temsilcisi Hannover 96'nın Mevlüt'e talip olduğu ortaya çıktı.St.Etienne ile Alman ekibi arasında görüşmelerin yapıldığı ve iki tarafın anlaşmaya çok yakın olduğu belirtildi.

Fransız basınının iddiasına göre St.Etienne Kulübü de Mevlüt'ün ayrılmasına sıcak bakıyor.

2017 yılına kadar St.Etienne ile sözleşmesi bulunan golcü oyuncunun adı sık sık Trabzonspor ile de anılıyordu. Mevlüt geride bıraktığımız sezon St.Etienne formasıyla ligde 8 gole imza atmıştı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler