TS idmanlara devam ediyor

 Yeni sezon hazırlıklarını Almanya’da sürdüren Trabzonspor bu gün sabah ve öğleden sonra iki ayrı çalışma yaptı. Teknik direktör Şenol Güneş nezaretinde yapılan çalışmaya tüm futbolcular katıldı .Bordo-Mavililer, sabah iki ayrı sahada çalıştı. Çalışmanın

TS idmanlara devam ediyor

 

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya’da sürdüren Trabzonspor bu gün sabah ve öğleden sonra iki ayrı çalışma yaptı. Teknik direktör Şenol Güneş nezaretinde yapılan çalışmaya tüm futbolcular katıldı .

450.20120727172748.jpg

Bordo-Mavililer, sabah iki ayrı sahada çalıştı. Çalışmanın ilk bölümü antreman sahasında yapılırken Güneş burada futbolcularına kondisyon yükledi. Bir buçuk saate yakın süren çalışmanın ardından bordo mavililer antremanın son bölümü ise idman sahasının yanındaki şehir stadında gerçekleştirdi.

451.20120727173106.jpg

 

Güneş şehir stadındaki çalışmada futbolcularına topla birlikte antreman yaptırdı. Teknik Direktör Şenol Güneş antrenman sonrası Vittek,  Henrique ve Celustka’ya özel olarak çalışma yaptırdı.

452.20120727173124.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor