TS için kritik maç

Trabzonspor Medical Park Basketbol takımı Türk Telekom ile oynayacağı lig maçının Trabzon'daki çalışmalarını tamamlandı. Türkiye Basketbol Ligi 20. Haftasında Türk Telekom ile Ankara Arena'da Play-off için büyük önem arz eden bir karşılaşma yapacak olan T

TS için kritik maç
Trabzonspor Medical Park Basketbol takımı Türk Telekom ile oynayacağı lig maçının Trabzon'daki çalışmalarını tamamlandı.
 
Türkiye Basketbol Ligi 20. Haftasında Türk Telekom ile Ankara Arena'da Play-off için büyük önem arz eden bir karşılaşma yapacak olan Trabzonspor Medical Park, Trabzon'daki son çalışmasını Hayri Gür'de yaptığı tek antrenmanla tamamladı. 
 
Ligin ilk yarısında Türk Telekom ile Trabzon'da oynadığı karşılaşmada Trabzonspor maçtan 86-76 galip ayrılmıştı. 19. Hafta itibariyle 28 puana sahip iki takımdan, Trabzonspor Medical Park 8. sırada bulunurken, Türk Telekom ise aynı puan ile 9. sırada yer alıyor. 
 
Yarın (cumartesi) tarifeli uçak ile Ankara'ya gidecek olan Trabzonspor akşam saat 18:00'de maçın oynanacağı Ankara Arena'da yapacağı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler