TS için anılan yıldız Fenere mi gidecek?

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon başında özellikle Vahid Halilhodzic'in çok istediği Cezayirli oyuncu İslam Slimani için Portekiz basını ilginç bir iddia ortaya attı.Fenerbahçe'nin Portekizli yeni hocasının, Sporting Lisbon'da forma giyen Cezayirli golcü İ

TS için anılan yıldız Fenere mi gidecek?

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon başında özellikle Vahid Halilhodzic'in çok istediği Cezayirli oyuncu İslam Slimani için Portekiz basını ilginç bir iddia ortaya attı.

Fenerbahçe'nin Portekizli yeni hocasının, Sporting Lisbon'da forma giyen Cezayirli golcü İslam Slimani'yi istediğini yazdı.

Fenerbahçe'nin dışında golcü oyuncuyla Marsilya ve Monaco'nun da ilgilendiği belirtilmiş. Fakat Lisbon'un yeni menajeri Jorge Jesus'un bu transfere kolay kolay izin vermeyeceği kaleme alınmış. Oyuncunun değeri 15 milyon Euro civarında.
 
2 sezon önce Cezayir Ligi takımlarından CR Belouizdad'den 300 bin Euro bonservis bedeli ödenerek transfer edilen Cezayirli golcü, geçen sezon Sporting Lisbon formasıyla sergilediği performansla değerini bir anda katladı ve talipleri arttı.
 
33 resmi maçta 15 gol atan ve 5 asist yapan Slimani'nin Cezayir Milli Takımı'nda da 37 maçta 15 golü bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor