TS iç transferde onlarla masaya oturacak

Trabzonspor, kaleci Onur’dan sonra hakkında bir çok transfer haberi çıkan Olcan Adın'la da sezon sonunda masaya oturarak sözleşmesini uzatmayı hedefliyor.Bordo mavililer, sezon sonunda teklif gelmesi beklenen yerli oyuncularla tekrar masaya oturacak. İlk

TS iç transferde onlarla masaya oturacak

Trabzonspor, kaleci Onur’dan sonra hakkında bir çok transfer haberi çıkan Olcan Adın'la da sezon sonunda masaya oturarak sözleşmesini uzatmayı hedefliyor.

Bordo mavililer, sezon sonunda teklif gelmesi beklenen yerli oyuncularla tekrar masaya oturacak. İlk olarak takımda kiralık olarak forma giyen Özer Hurmacı’nın bonservisini Kasımpaşa’dan almak için girişimlerde bulunacak olan yönetim, 1461 Trabzon'dan kiralık alınan Yusuf Erdoğan’a da imza attıracak.

Adı sık sık İstanbul takımları ile anılmaya başlayan Olcan Adın ile de masaya oturmaya hazırlanan bordo mavili yöneticiler, kaleci Onur'da olduğu gibi gözde futbolcuya da bir iyileştirme yapıp sözleşme imzalamak istiyor. 31 Mayıs 2015’e kadar sözleşmesi bulunan Olcan Adın’ın da bu teklife sıcak bakbileceği belirtidi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler