TS Halil Altıntop için doğru tercih

Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Halil Altıntop, Trabzonspor’da oynamakla doğru bir tercih kullandığını belirterek, “Buraya ilk transfer olduğumda düzenlenen imza töreninde gösterilen ilgiyi unutmam mümkün değil. Gelirken de doğru karar verdimi düşünüyord

TS Halil Altıntop için doğru tercih

Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Halil Altıntop, Trabzonspor’da oynamakla doğru bir tercih kullandığını belirterek, “Buraya ilk transfer olduğumda düzenlenen imza töreninde gösterilen ilgiyi unutmam mümkün değil. Gelirken de doğru karar verdimi düşünüyordum, aradan geçen sürede de bu anlamdaki haklılığım arttı” ifadelerini kullandı.

 

“Trabzon’un denizi yeter” yorumunu da yapan tecrübeli futbolcu, “Şehrin hiçbir olumsuzluğunu görmedim. Hamsiyi de çok seviyorum. Trabzonspor büyük bir camia ve hedeflerime burada ulaşabileceğimi biliyorum. Kadromuzda bulunan bütün futbolcuların kendilere göre yetenekleri söz konusu. Bu sezon ilginç bir sezon oldu. Böyle geçmişi olan büyük bir camia her sene iddialı olmalı ve şampiyonluğa oynamalı. Önümüzdeki yıl da böyle olacak” diye konuştu.

 

Halil, profesyonel yaşamındaki ilk golünü Borussia Mönchengladbach’a karşı atığını da hatırlatarak kendisi açısından o anını büyük önem taşıdığını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor