TS Genel Kurulu için flaş başvuru

Trabzonspor'un genel kurul üyeleri Hasan Al ve Alpaslan Özdemir, bordo-mavili kulübün hafta sonu yapılan olağan genel kurulunda usulsüzlükler yapıldığı iddiasıyla kongrenin iptali istemiyle Trabzon Valiliği'ne başvurdu.Trabzonspor Kulübü Genel Kurul Üyesi

TS Genel Kurulu için flaş başvuru

Trabzonspor'un genel kurul üyeleri Hasan Al ve Alpaslan Özdemir, bordo-mavili kulübün hafta sonu yapılan olağan genel kurulunda usulsüzlükler yapıldığı iddiasıyla kongrenin iptali istemiyle Trabzon Valiliği'ne başvurdu.

Trabzonspor Kulübü Genel Kurul Üyesi Hasan Al, Trabzonspor'un hafta sonu olağan genel kurulunun yapıldığını anımsatarak, kongrede çeşitli usulsüzlükler yapıldığını savundu.

Bu nedenle kongrenin iptali talebiyle Alpaslan Özdemir ile hazırladıkları bir dilekçeyi Trabzon Valiliği'ne bağlı Dernekler Müdürlüğüne sunduklarını belirten Al, "Kongredeki usulsüzlükleri içeren itiraz dilekçesini sunduk. Kongrenin tamamen baştan sona televizyon kayıtlarını, basında yer alan tüm haberleri, yine internet sitelerindeki tüm haberleri ve kongreye ilişkin tutanakları içeren geniş bir dosya teslim ettik" diye konuştu.

"Genel kurul usulsüz ve yok hükmündedir" diyen Al, "Dilekçemizde, seçilmeyen bir divan tarafından yönetilmiş bir kongre olduğu için genel kurulun iptalini istedik" ifadesini kullandı.

Al, öncelikle Dernekler Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerektiği için bu kuruma başvurduklarına işaret ederek, bundan sonraki süreçte gerekirse genel kurulun iptali talebiyle mahkemeye de müracaat edebileceklerini anlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor