TS geçtiğimiz sezonun gerisinde

Spor Toto Süper Lig'de, Bursaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak ligde 12 puana ulaşan Trabzonspor, geçtiğimiz sezon 14 puan toplamıştı. Bordo-mavililer böylelikle geçen sezonun aynı haftasına göre 2 puan geride kaldı.Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'

TS geçtiğimiz sezonun gerisinde

Spor Toto Süper Lig'de, Bursaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak ligde 12 puana ulaşan Trabzonspor, geçtiğimiz sezon 14 puan toplamıştı. Bordo-mavililer böylelikle geçen sezonun aynı haftasına göre 2 puan geride kaldı.

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ve Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Trabzonspor, geçtiğimiz sezon ligde topladığı puanın gerisinde kaldı. 2010-2011 sezonunda oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden Bordo-mavili takım attığı 13 gole karşılık kalesinde 6 gol görmüştü ve 14 puan toplamıştı. Bu sezon ise 7 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden Trabzonspor attığı 11 gole karşılık kalesinde 7 gol gördü ve 12 puan topladı. 

Bu sezon hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Spor Toto Süper Lig'de zor maçlar oynayan Trabzonspor'un geçtiğimiz sezonun 2 puan gerisinde kalması büyük bir kayıp olarak görülmüyor. İki kulvarda da iddiasını sürdüren Bordo-mavili ekip, yaşanan sakatlıklar nedeniyle ise zor günler geçiriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler