TS- Eskişehir maçında o adam!

Trabzonspor’un Eskişehir maçını berabere kapatıp şampiyonluk yarışında ağır bir yara almasının ardından birçok spekülasyon ortaya atıldı. F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım’a yakınlığı ile bilinen, Fenerbahçe kongre üyesi Ali Kıratlı’nın da maçta yer alması Tr

TS- Eskişehir maçında o adam!

Trabzonspor’un Eskişehir maçını berabere kapatıp şampiyonluk yarışında ağır bir yara almasının ardından birçok spekülasyon ortaya atıldı. F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım’a yakınlığı ile bilinen, Fenerbahçe kongre üyesi Ali Kıratlı’nın da maçta yer alması Trabzonluların şüphesini uyandırdı. Akıllara “Bu adamın orada ne işi vardı? Bunlar mide bulandırıcı” şeklinde yorumlar geliyor.

İSVİÇRE MAÇINDA DA ZAN ALTINDA KALMIŞTI

Ali Kıratlı’nın ismi, daha önce 2005 yılında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan olaylı Türkiye-İsviçre maçı sonrası soyunma odası koridorundaki çıkan kavgaya da karışmıştı. İddiaya göre, geçmiş yıllarda F.Bahçe kalecisi Rüştü Reçber’in dövülmesi olayına adları karışan Yaşar Aydın ve Ali Kıratlı, dönemin A Milli Takım Sorumlusu Davut Dişli tarafından akredite edilerek maça sokuldu. Yaka kartlarıyla soyunma odası koridorlarında dolaşan ikilinin, kargaşa sırasında rakip futbolculara tekme-tokat vurduğu ileri sürülmüştü.

‘HEP MAÇLARIMIZA GELİR’

Eskişehirspor’un hocası Bülent Uygun, Trabzon kanadından, Ali Kıratlı üzerinden yapılan üstü kapalı teşvik primi iddialarına sert çıktı. Uygun, “Ali Kıratlı arkadaşımız. Sadece benim değil, yönetimden, Eskişehir’den birçok kişinin tanıdığı. Bu sezon 7-8 maçımıza geldi. Yalandan bahaneler üretilmesin. Burası dingonun ahırı değil. Şaşırmışlar. Böyle mantık mı olur? Bunların hepsi stresten oluyor. Allah akıl fikir versin” dedi. Uygun maç için de “Eğer Jaja golü atsa kaybederdik. Aslında Ayrıca Fenerbahçe'ye yakınlığı ile bilinen ve Eskişehirspor'la oynanan maçı tribünden izleyen Ali adlı bir işadamı, Eskişehirsporlu oyunculara kişi başı 50 bin TL prim verdiği de gelen duyumlar arasında...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor