TS- Eskişehir maçı biletleri satışta!

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Eskişehirspor ve 13. haftada Kayseri Erciyesspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacağı maçın biletleri satışa sunuldu. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, kale arkası tribün biletleri 10 lira,

TS- Eskişehir maçı biletleri satışta!
Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Eskişehirspor ve 13. haftada Kayseri Erciyesspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacağı maçın biletleri satışa sunuldu.
 
Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, kale arkası tribün biletleri 10 lira, maraton tribün biletleri 20 lira, kapalı kenar (A-D-E-H) 50 lira, kapalı orta (B-C-F-G) 60 lira, VIP 150 lira, VIP özel sıra A ve B 2 bin lira, VIP özel sıra C-I 300 lira, misafir seyirci tribünün ise 20 liradan satışa sunulduğu bildirildi.
 
VIP özel A ve B sırasından alınacak biletlere fatura kesileceğinden bu biletlerin sadece stadyum önündeki biletix gişelerinden satılacağı bildirildi. Biletlerin bugün sadece Taraftar Kart sahiplerine satılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler