TS duran toplarda affetmiyor

Trabzonspor bu sezon Süper Lig, Avrupa kupaları ve Ziraat Türkiye Kupasında toplam 31 gol attı. Trabzonspor bu 31 golünün 14 tanesini duran toplardan buldu.Rostov karşısında ilk golü Medjani kornerde oluşan karambolde atarken İ.Başakşehir maçında Cardozo

TS duran toplarda affetmiyor

Trabzonspor bu sezon Süper Lig, Avrupa kupaları ve Ziraat Türkiye Kupasında toplam 31 gol attı. Trabzonspor bu 31 golünün 14 tanesini duran toplardan buldu.

Rostov karşısında ilk golü Medjani kornerde oluşan karambolde atarken İ.Başakşehir maçında Cardozo penaltıdan gol bulmuştu. Metalist Kharkiv maçında Constant kornerden gelen topa kafayla gol atarken Papadopoulos serbest vuruştan gelen ortaya kafayla gol bulmuştu. Süper Lig’in 6.haftasında Mersin İdman Yurdu karşısında hem Belkalem hem de Medjani kornerden gelen topa kafayla gol atmıştı. Lokeren maçında da Yatabare kornerden gelen ortaya kafayla golü atmayı başardı.

Gaziantepspor maçında Belkalem serbest vuruş organizasyonundan sol ayağıyla gol atarken Sefa Yılmaz, Constant’ın direkten dönen frikik şutunda tamamlayan isim olmuştu. Torku Konyaspor maçında Cardozo penaltıdan gol atarken Galatasaray maçında Medjani kornerden gelen topu kale sahasında filelere gönderdi. Trabzonspor 3-1 kazanılan Metalist Kharkiv maçında da ilk golü Mehmet Ekici’nin kornerden gelen ortasında Belkalem ile buldu. Trabzonspor 4-1 kazandığı Gençlerbirliği maçında da serbest vuruştan gelen ortaya Özer golü atmayı başardı.

Trabzonspor son Keçiörengücü maçında da golü Mehmet Ekici’nin kullandığı serbest vuruşta kale sahasında oluşan karambolde Waris ile kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler