TS divanından Başbakana ...

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, Kurban Bayramı dolayısıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bir kutlama yazısı göndererek, kulübümüze katkılarından dolayı kendisine teşekkür etti.Özbak yazısında şu ifadeleri kullandı:“Sayın,Recep Tayyip ERDOĞAN  

TS divanından Başbakana ...

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, Kurban Bayramı dolayısıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bir kutlama yazısı göndererek, kulübümüze katkılarından dolayı kendisine teşekkür etti.

Özbak yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Sayın,

Recep Tayyip ERDOĞAN  

T.C. Başbakanı

Trabzonspor Onur Üyesi

Divan Başkanlık Kurulumuz; kulübümüze duyduğunuz ilgi ve sağladığınız her türlü katkılardan ötürü; size, camiamız adına içtenlikle teşekkürlerimizi bildirmeyi kararlaştırmıştır.

Bu vesileyle şahsınızda tüm aile bireylerinizin mübarek kurban bayramını tebrik eder, Allah’tan sağlık ve mutluluk dolu günler diler, en derin saygılarımızı bildiririz.

Divan Başkanlık Kurulu”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler