TS derneği tanıtıldı

 1967 Trabzonsporlular Derneği Trabzon Temsilciliği’nin tanıtım yemeği Zorlu Grand Otel’de gerçekleştirildi. Yemeğe Bordo-Mavili camianın çok sayıda ileri geleninin yanı sıra Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzo

TS derneği tanıtıldı

 

1967 Trabzonsporlular Derneği Trabzon Temsilciliği’nin tanıtım yemeği Zorlu Grand Otel’de gerçekleştirildi. Yemeğe Bordo-Mavili camianın çok sayıda ileri geleninin yanı sıra Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor eski Başkanlarından Atay Aktuğ, Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, Gençlik Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alattin Hatayoğlu, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol GüneşTrabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Ata, TSYD Trabzon Şube Başkanı Cevat Kol katıldı.

Derneğimizin kuruluşunu gerçekleştirdik. O günden bu güne gerek İstanbul gerekse dışarıda 3000 üyemiz var. Bugüne kadar Trabzonspor için etkinliklerimizi ve eylemlerimizi gerçekleştirdik. Biz her yıl geleneksel olarak iftar yemekleri düzenledik İstanbul da ve Trabzon’da. Bunun ötesinde paneller düzenledik. Trabzonspor’un mevcutgündemi ile ilgili. En son şike paneli düzenledik. İlk şike panelini gerçekleştiren dernek olduk. Bu konuda biraz gururluyuz bir ilki gerçekleştirdiğimiz için. Biz bu etkinliklerin ötesinde sosyal etkinlikler de düzenledik. İsmail Gökçek’i ziyaret ettik. Aynı kaderi paylaşan eski Fenerbahçeli Sedat Balkanlı’yı da bu ziyaretlere dahil ettik.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor