TS deplasman hasretini bitirmek istiyor

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak Trabzonspor, ligde 172  günlük dış saha galibiyeti hasretini sonlandırmak istiyor.Bu sezon ligde oynadığı 11  deplasman maçında 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet  alan Ka

TS deplasman hasretini bitirmek istiyor

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak Trabzonspor, ligde 172  günlük dış saha galibiyeti hasretini sonlandırmak istiyor.

Bu sezon ligde oynadığı 11  deplasman maçında 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet  alan Karadeniz ekibi, sadece 7 puan toplayarak zirve yarışının uzağında kaldı.

Deplasmanda bu sezon tek galibiyetini ligin 5. haftasında 23 Eylül'de oynadığı Kayserispor maçını 1-0 kazanarak elde eden Trabzonspor, söz konusu tarihten sonra oynadığı 8 deplasman maçında 4 mağlubiyet ve 4 beraberlik alarak galibiyet yüzü göremedi.

Trabzonspor'un bu sezon ligde oynadığı deplasman maçları ise şöyle:

Beşiktaş- Trabzonspor.....................: 2-0

Akhisar Belediyespor- Trabzonspor.: 3-0

Kayserispor- Trabzonspor................: 0-1

Fenerbahçe- Trabzonspor...............: 0-0

Kasımpaşa- Trabzonspor.................: 3-2

Gençlerbirliği- Trabzonspor.............: 3-2

Gaziantepspor-Trabzonspor............: 3-2

Galatasaray-Trabzonpor..................: 2-1

Çaykur Rizespor-Trabzonspor.........: 0-0

Kardemir Karabükspor-Trabzonspor: 2-2

Torku Konyaspor-Trabzonspor........: 0-0

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler