TS de ihtarname çekecek

Galatasaray’dan sonra Trabzonspor’un TFF'ye ihtarname çekmesi bekleniyor.Trabzonspor Yönetim Kurulu, TFF’ye ihtarname çekmeye hazırlanıyor. TFF’nin biraz önce başlayan toplantısında şike ile ilgili kararın çıkması beklenirken Galatasaray’dan sonra Trabzon

TS de ihtarname çekecek

Galatasaray’dan sonra Trabzonspor’un TFF'ye ihtarname çekmesi bekleniyor.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, TFF’ye ihtarname çekmeye hazırlanıyor. TFF’nin biraz önce başlayan toplantısında şike ile ilgili kararın çıkması beklenirken Galatasaray’dan sonra Trabzonspor’un da TFF’ye ihtarname çekmesi bekleniyor.

Başkanı Şike iddiasıyla Metriste tutuklu bulaunan Fenerbahçe kulübünün puan silme cezası ile kurtulması beklenirken UEFA’dan gelebilecek herhangi bir cezayı karşın Galatasaray zararlarının tanzimi için TFF’ye ihtarname çekti.

Bordo mavili ekibin başkanı Sadri Şener kulübün hukukçuları ile birlikte toplantı yaparken Trabzonspor’da önlemlerini almaya başladı.

Bordo mavili ekibin yönetimi Galatasaray’dan sonra TFF’ye ihtarname çekmeye hazırlandığı iddia edildi.

Bordo Mavililer TFF’nin aldığı karar nedeniyle UEFA tarafından Türkiye’ye ceza verilmesi halinde uğranacak maddi ve manevi zararın tanzimi için TFF’ye ihtarname çekecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor