TS Dany, Alper ve Emre'de ısrarlı

Trabzonspor’da Teknik Direktör Şenol Güneş, sorunun çözülmesinin ardından yönetim Güneş’in raporu doğrultusunda transfere hız verdi. Bordo mavili ekiple  ilgili olarak ulusal basında her gün yeni bir isim ortaya atılırken bordo mavililer transfer listesin

TS Dany, Alper ve Emre'de ısrarlı

Trabzonspor’da Teknik Direktör Şenol Güneş, sorunun çözülmesinin ardından yönetim Güneş’in raporu doğrultusunda transfere hız verdi.

 

Bordo mavili ekiple  ilgili olarak ulusal basında her gün yeni bir isim ortaya atılırken bordo mavililer transfer listesinde öncelik Gaziantepsporlu Dany, Eskişehirsporlu Alper Potuk ve Bucasporlu Emre’de. Yönetim üç isim için girişimlerini hızlandırdı.

 

Bordo mavililer 3 ismin dışında transfer ise gidecek futbolculara bağlı. Yönetim Burak’ın Lazio'ya gitmesi halinde bu kez Gaziantepsporlu Cenk için devreye girecek.

 

Ayrıca UEFA kararlarını bekleyen bordo mavililer Şampiyonlar ligine alınmaları  halinde ise transfer listesi yeniden şekillenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor