TS Club Tır'ı Van'a ulaştı!

Trabzonspor'un Van'a gönderdiği yardım malzemeleri bu kente ulaştı.Buna göre; Trabzonspor Kulübü'nün Resmi İnternet Sitesi'nden yapılan açıklamada, "Van'da meydana gelen deprem sonrası yöreye ve yöre halkına acil yardim yapılması konusunda karar alan kulü

TS Club Tır'ı Van'a ulaştı!

Trabzonspor'un Van'a gönderdiği yardım malzemeleri bu kente ulaştı.

Buna göre; Trabzonspor Kulübü'nün Resmi İnternet Sitesi'nden yapılan açıklamada, "Van'da meydana gelen deprem sonrası yöreye ve yöre halkına acil yardim yapılması konusunda karar alan kulübümüze ait TS Clup TIR'ı, yardım malzemelerini teslim etti.

Van'da yaşanan deprem felaketi sonrası kulübümüz, yöreye ve yöre halkına yönelik acil yardım kararı doğrultusunda ilk olarak TS Club'a ait internet sitesinde 1 haftalık satışların gelirini Kızılay aracılığı ile bölgeye aktarılmasının yanı sıra 10 adet prefabrik binanın yaptırılmasını da kararlaştırmıştı.

Kulübümüz deprem bölgesini yakından görmek ve oradaki vatandaşların acısını paylaşmak amacıyla TS Club'a ait TIR'a, yağmurluk, mont, kaban, battaniye, atkı gibi yasam malzemeleriyle, kuru gıdalar ve bakliyat benzeri yiyecekleri ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere İl Özel İdare deposuna teslim etti.

Yaşanan deprem felaketi sonrası, yöre halkı Trabzonspor Kulübü’ne ait TIR’ı sıcak bir şekilde karşılayarak ilgi gösterdiler.

Van Vali Yardımcısı Murat Erkan deprem bölgesinde 8 bin hasarlı hanenin olduğunu ve vatandaşların sorunlarını çözmek için olağanüstü çalıştıklarını söyledi. Erkan, yardımlarımızı valilik kanalıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığımız için kulübümüz yetkililerine teşekkür etti" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler