TS, camianın takdirini kazandı

Şahin, Trabzonspor Kulübü'nün 61. Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Şener'e gönderdiği kutlama mesajında, şunları kaydetti: ''Türkiye liglerinde çok sayıda başarıya imza atan Trabzonspor, tüm sporseverlerin takdirini kazanmış bü

TS, camianın takdirini kazandı

Şahin, Trabzonspor Kulübü'nün 61. Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Şener'e gönderdiği kutlama mesajında, şunları kaydetti:

''Türkiye liglerinde çok sayıda başarıya imza atan Trabzonspor, tüm sporseverlerin takdirini kazanmış büyük bir camiadır.

Yönetiminizde, bütün Karadeniz'in ve Anadolu'nun gurur kaynağı olan bordo mavili ekibin başta futbol olmak üzere mücadele ettiği tüm dallarda daha büyük başarılar elde edeceğine inanıyorum.

Genel Kurul toplantısı sonucunda seçilen yeni yönetim Kurulu'na ve size başarılar diliyor, selam ve sevgilerimi iletiyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor