TS bu habere çok sevinecek

Şampiyonlar Ligi'nde Inter ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'a müjdeli haber Milano'dan geldi.İtalya Serie A'da bu hafta Inter'in Cagliari ile oynadığı maçtan önce ısınma hareketleri sırasında sakatlanan Wesley Sneijde

TS bu habere çok sevinecek

Şampiyonlar Ligi'nde Inter ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'a müjdeli haber Milano'dan geldi.

İtalya Serie A'da bu hafta Inter'in Cagliari ile oynadığı maçtan önce ısınma hareketleri sırasında sakatlanan Wesley Sneijder'in Trabzonspor karşısında forma giyemeyeceği açıklandı.

Inter'in resmi sitesinden yapılan açıklamada, Hollandalı yıldızın bu sabah yapılan sağlık kontrollerinin ardından sağ arka adalesinde ikinci derece zorlanma olduğu ve bu durumun Sneijder'in Trabzonspor karşısında forma giymesine izin vermeyeceği ifade edildi.

Inter'de sakatlıkları bulunan Lucio, Chivu ve Nagatomo'nun tedavisine devam edilirken; Maicon, Sulley Muntari ve Emiliano Viviano ise İtalyan temsilcisinin yaptığı son antrenmana sakatlıkları sebebiyle katılmadı.

INTER'IN MAÇ KADROSU:

KALECİLER: Julio Cesar, Luca Castellazzi, Paolo Orlandoni.

DEFANS: Lucio, Luca Caldirola,Andrea Ranocchia, Walter Samuel, Cristian Chivu, Davide Faraoni, Jonathan, Yuto Nagatomo.

ORTA SAHA: Javier Zanetti, Dejan Stankovic, Thiago Motta, Ricardo Alvarez, Esteban Cambiasso, Joel Obi, Coutinho, Lorenzo Crisetig.

FORVET: Giampaolo Pazzini, Diego Milito, Mauro Zarate.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor