TS biletler için açıklama yaptı

Trabzonspor resmi sitesinden iptal edilen Athletic Bilbao maçı biletleri ile ilgili haber61'in ve haber61 okurlarının başlattığı kampanya ile ilgili açıklama yapıldı.İşte o açıklama;"Takımımızın İstanbul Galatasaray Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanması

TS biletler için açıklama yaptı

Trabzonspor resmi sitesinden iptal edilen Athletic Bilbao maçı biletleri ile ilgili haber61'in ve haber61 okurlarının başlattığı kampanya ile ilgili açıklama yapıldı.

İşte o açıklama;

"Takımımızın İstanbul Galatasaray Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanması gereken ancak UEFA’nın kararıyla iptal edilen Athletic Bilbao maçında bilet alan taraftarlarımızdan kulübümüze çeşitli yollarla ulaşan ve sosyal platformlarda görüşlerini bildirenlerden büyük çoğunluğu söz konusu biletlerin özel anlamı nedeniyle iade edilmemesi yönünde fikirlerini seslendirmektedirler.

Öncelikle bu duyarlı ve hassas düşünce sahiplerine teşekkürü borç biliriz. Ancak gerek tüketici haklarına gösterilmesi gereken saygı gerekse de farklı görüşteki taraftarlarımızın taleplerine cevap verebilmek adına kulübümüz tarafından gereken tedbirler alınmıştır.

Buna göre; söz konusu biletleri iade ederek, paralarını geri almak isteyenlerin İstanbul Maslak Beybi Giz Plaza’da yer alan Trabzonspor Kulübü İrtibat Bürosu’yla, Trabzon’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne başvurmaları gerekmektedir. Her iki merkezde ücretli biletlerini ibraz eden hak sahiplerine kulübümüz tarafından geri ödeme yapılacaktır.

Saygıyla duyurulur"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler