TS Basket'in konuğu Mersin B.B

BASKETBOL DA HEDEF GALİBİYET Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Medical Park Trabzonspor, yarın 19 Mayıs Spor Salonu'nda Mersin Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek. Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren bordo - mavili takımın antrenörü Alaa

TS Basket'in konuğu Mersin B.B

BASKETBOL DA HEDEF GALİBİYET

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Medical Park Trabzonspor, yarın 19 Mayıs Spor Salonu'nda Mersin Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek. Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren bordo - mavili takımın antrenörü Alaaddin Yakan, Mersin ekibiyle zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, "Rakibimiz ile puan olarak birbirimize yakınız. Dolayısıyla bu maçı kazanarak üst sıralara doğru bir tırmanışa geçmek istiyoruz. Son haftalarda iyi oynamamıza rağmen sonuç olarak istediğimizi alamadık. Bu maçta kazanan taraf olup, bir galibiyet serisini başlatmayı arzuluyoruz" dedi. Bu arada yarın 16.00'da oynanacak olan maça taraftarların da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor