TS Basketin idmanına baskın!

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi yönetim kurulu ile Gençlik ve Spor Komisyonu üyeleri Trabzonspor Basketbol Kulübü'nü antrenmanda ziyaret ederek, başarılar diledi.Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun ve yönetim kurulu üyeleri ile Gen

TS Basketin idmanına baskın!

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi yönetim kurulu ile Gençlik ve Spor Komisyonu üyeleri Trabzonspor Basketbol Kulübü'nü antrenmanda ziyaret ederek, başarılar diledi.

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun ve yönetim kurulu üyeleri ile Gençlik ve Spor Komisyonu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun bir spor kenti olan Trabzon'da basketbola gösterilen ilginin Trabzonspor sayesinde arttığına dikkat çekerek basketbol liginde mücadele eden Trabzonspor'un, Trabzon'un tanıtımına da büyük katkı sağladığını söyledi. Antrenman öncesi çiçek ve baklava ikramında bulunan gençlik meclisi üyesi gençler antrenmanı sonuna kadar izleyerek Trabzonspor Basketbol takımına destekte bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler