TS Basket'in Erdemir sınavı

Beko Basketbol Ligi'nde 13. hafta mücadelesi yarın oynanacak 5 karşılaşma ile başlarken, hafta 3 Ocak Pazartesi günü oynanacak 3 maç ile sona erecek. Yarın aynı saatte başlayacak iki maçta; 12. haftayı mağlubiyetle kapatan Bornova Belediye, evinde Türk Te

TS Basket'in Erdemir sınavı

Beko Basketbol Ligi'nde 13. hafta mücadelesi yarın oynanacak 5 karşılaşma ile başlarken, hafta 3 Ocak Pazartesi günü oynanacak 3 maç ile sona erecek.

Yarın aynı saatte başlayacak iki maçta; 12. haftayı mağlubiyetle kapatan Bornova Belediye, evinde Türk Telekom'u konuk ederken, Banvit de Aliağa Petkim'i evinde ağırlayacak.

Günün bir diğer maçında Bursa temsilcisi Oyak Renault, evinde Mersin Büyükşehir Belediye ile karşı karşıya gelecek. 12. hafta mücadelesini Antalya Büyükşehir Belediye galibiyeti ile kapatan Erdemir, ligde zor günler geçiren Medical Park Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Yarın oynanacak günün son maçı ise önemli bir derbi mücadelesine sahne olacak. Fenerbahçe Ülker'i mağlup ederek ligin zirvesine yerleşen Galatasaray Cafe Crown, beklenen istikrarı bir türlü yakalayamayan ezeli rakibi Beşiktaş Cola Turka ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadele Spormax ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

13. hafta mücadelesi 3 Ocak Pazartesi günü oynanacak maçlarla tamamlanacak. Antalya Büyükşehir Belediye, Pınar Karşıyaka'yı konuk ederken, Tofaş da Edirne deplasmanında Olin Edirne ile karşı karşıya gelecek.

13. haftanın kapanış maçı ise yine bir diğer derbi mücadelesine sahne olacak. Galatasaray Cafe Crown karşısında aldığı mağlubiyet ile ikinci sıraya gerileyen Fenerbahçe Ülker, ligin şampiyonluk adayı güçlü ekiplerinden Efes Pilsen'i Sinan Erdem Spor Salonu'nda konuk edecek. Bu önemli mücadele de yine Spormax ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Beko basketbol Ligi'nde 13. haftanın detaylı programı şu şekilde;

Yarın

16.00 Bornova Belediyesi - Türk Telekom (Halkapınar Spor Salonu)

16.00 Banvit - Aliağa Petkim (Kara Ali Acar Spor Salonu)

17.00 Oyak Renault - Mersin Büyükşehir Belediye (Bursa Atatürk Spor Salonu)

17.30 Erdemir - Medical Park Trabzonspor (Erdemir Spor Salonu)

19.00 Beşiktaş Cola Turka - Galatasaray Cafe Crown (BJK Cola Turka Arena) Spormax

3 Ocak Pazartesi

18.00 Antalya Büyükşehir Belediye - Pınar Karşıyaka (Antalya Atatürk Spor Salonu)

18.00 Olin Edirne - Tofaş (Mimar Sinan Spor Salonu)

20.00 Fenerbahçe Ülker - Efes Pilsen (Sinan Erdem Spor Salonu) Spormax

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler