TS Basketbol takımı ne olacak!

Beko Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği'nin yaşanan maddi sıkıntıyı aşmak için bazı sponsorluk görüşmeleri yaptığı, bunun olumlu sonuçlanamaması halinde kulübün kapanmasının söz konusu olduğu bildirildi. Kulüp başkan yardımc

TS Basketbol takımı ne olacak!

Beko Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği'nin yaşanan maddi sıkıntıyı aşmak için bazı sponsorluk görüşmeleri yaptığı, bunun olumlu sonuçlanamaması halinde kulübün kapanmasının söz konusu olduğu bildirildi.

Kulüp başkan yardımcısı Mehmet Alp, Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği Başkanı Saner Ayar'ın, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile bir araya geldiğini belirterek, "Trabzonspor, bize destek vermeyecek gibi gözüküyor. Yönetici katkılarıyla da bu işin yürütülmesi ortadan kalktı. İyi bir sponsor bulmamız gerekiyor" dedi.

Kendilerinin şu anda tek amaçlarının lige devam etmek olduğunu ifade eden Alp, "Bununla ilgili Saner Bey, sponsorluk görüşmelerini yürütüyor, bu arada bize kulübün satın alınması için gelen bir takım teklifler var. Ama bizim nihai hedefimiz lige devam etmek" diye konuştu.

Kulübün satın alınması konusunda kendilerine gelen tekliflere olumlu bakmadıklarını söyleyen Alp, şunları kaydetti:

"Başkanımız kurduğu kulübün satılmasından yana değil, devam etmek istiyor. Sponsorluk görüşmelerimiz sonuç vermezse kulübü kapatacağız. Ama daha 15 gün vaktimiz var. Şu anda Olin Edirne, Beşiktaş gibi kulüpler de aynı durumda. Ortada çok umutsuz bir durum yok. Trabzon halkı da basketbola destek veriyor. Beko Basketbol Ligi de az bir şey değil. Trabzon'da bu işe destek vermek isteyenlere de her türlü yardıma hazırız. Birlikte çalışmaya da yönetimi devretmeye de hazırız. Trabzon'da basketbol devam edecekse onun arkasından da sonuna kadar yürürüz. "

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor