TS Basket takımı yeni başkanını seçti

Trabzonspor Basketbol takımında Mehmet Alp görevi bıraktı yerine Abiş Hopikoğlu geldi.Trabzonspor Basketbol takımı bugün kongre yaptı. Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yapılan genel kurulda seçimlere tek liste halinde gidildi.Kongre Divan başkanlığına Zeyya

TS Basket takımı yeni başkanını seçti

Trabzonspor Basketbol takımında Mehmet Alp görevi bıraktı yerine Abiş Hopikoğlu geldi.

Trabzonspor Basketbol takımı bugün kongre yaptı. Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yapılan genel kurulda seçimlere tek liste halinde gidildi.

Kongre Divan başkanlığına Zeyyat Kafkas, seçilirken üyeliklere Osman Arz ve Arzu Çalık getirildi. Mevcut yönetimin faaliyet ve denetleme raporları okunarak oya sunuldu. Raporlar oy birliğiyle kabul edildi.

53 delegenin oy kullandığı olağanüstü kurul'da 53 oyun hepsini alan Abiş Hopikoğlu Trabzonspor Basketbol takımının yeni başkanı oldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

HOPİKOĞLU: “HEDEFİMİZ LİGDE KALMAK OLACAK SONRASINDA İSE AVRUPA”

Trabzonspor Basketbol Kulübü’nün yeni başkanı Apiş Hopikoğlu, orta ve uzun vadede hedef koyduklarını belirterek, “Oluşturduğumuz yönetim kurulunun geniş vizyonu, çağdaş anlayışı ve profesyonel bakış açısıyla kulübümüze üst düzey hizmet edeceğinden hiçbirimizin şüphesi olmasın. Kısa, orta ve uzun vadeli programımızda öncelikle takımımızı ligde kalıcı konuma taşımak, daha sonra Avrupa Kupalarında oynamak ve ardından zirve mücadelesi veren bir konuma taşımak hedefimizdir. Bu hedeflerimizin sağlam temellere oturtabilmemizin öncelikli yolu Trabzon’da var olan basketbol sevgisinin üzerine üretime yönelik bir bakış açısı inşa etmek olacaktır" dedi.

İŞTE BAŞKAN ABİŞ HOPİKOĞLU'NUN LİSTESİ

ASİL ÜYELER

1 ABDULLAH AYAZ

2 BORA NUMANOĞLU

3 CEYHUN ESKİCİ

4 DERYA GÜNAL

5 DURSUN REİS

6 GÖKHAN SARAL

7 HASAN AKTAŞ

8 İSMET ALICI

9 SELAMİ KUBALİÇ

10 SÜLEYMAN ADANUR

11 SÜLEYMAN KALEMCİ

12 VEYSEL TAŞKIN

13 MEHMET KEMAL YAZICIOĞLU

 

YEDEK ÜYELER

1 ALPER BEKTAŞ

2 EMRE ALTUNTAŞ

3 NECATİ BÜYÜKKAZAZ

4 SEYİT ÇİVİL

5 KÖKSAL DANIŞMAZ

6 RECEP BAYRAKTAR

7 MUSTAFA AYDIN

 

DENETLEME KURULU ASİL ÜYELER      

1 NAZIM ÖZCAN

2 ÖZCAN İLARSLAN

3 İSMAİL HAKKI KARAGÖZ

 

DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELER   

1 ÖZGÜR SAYIL

2 GAMZE İMAMOĞLU

3 GÖKHAN EMİRZEOĞLU

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor