TS Basket takımı hazırlanıyor

Medical Park Trabzonspor Beko Basketbol Ligi'nde sahasında Cumartesi günü oynayacağı Tofaş maçının hazırlıklarını 19 Mayıs Spor Salonu'nda sürdürüyor.Tam kadro halinde yapılan çalışmaları takip eden Trabzonspor Basketbol Takımı Genel Direktörü Doğan Hakye

TS Basket takımı hazırlanıyor

Medical Park Trabzonspor Beko Basketbol Ligi'nde sahasında Cumartesi günü oynayacağı Tofaş maçının hazırlıklarını 19 Mayıs Spor Salonu'nda sürdürüyor.
Tam kadro halinde yapılan çalışmaları takip eden Trabzonspor Basketbol Takımı Genel Direktörü Doğan Hakyemez, İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Hakyemez, kendilerine bu sezon bazı hedefler koyduklarını ifade ederek, "Bu sene bazı hedefler koyduk. İlk önce Türkiye Kupası finallerine kalmak istedik ve onu başardık. Bunu çok eksik bir kadroyla başardık. Lige de iyi başlamak istiyorduk maalesef Bornova'da çok kötü bir oyun oynadık. O maçta biliyorsunuz Ali Öztürk yoktu maçı son saniyesine kadar getirdik ama alamadık. Şimdi hedef Beko Basketbol Ligi'nde ilk sekize kalıp Play-Off'a gitmek ve Avrupa kupalarına katılmayı elde etmek istiyoruz" dedi.

 


 

İlk defa tam kadro idman yaptıklarını da kaydeden Hakyemez, "Bütün sakatlarımız iyileşti. Ali Öztürk de oynuyor. Seyircimizin desteğiyle Tofaş'ı yenerek ilk galibiyeti alacağımıza inanıyoruz. Ben ligi 3 grupta görüyorum. Ligde Efes Pilsen, Fenerbahçe, Beşiktaş, Fenerbahçe, Banvit'in arkasına gelebilirsek başarılı olabiliriz. Hem onlar ligin çok bütçeli takımları hem de lige alışmış takımlar. Ama biz ilk senemizde Play-Off'u hedefliyoruz" diye konuştu.

Trabzon'un diğer takımlardan hiçbir eksiği olmadığını belirten Hakyemez, "Trabzon'da da basketbolu seviyorlar, bizim her yerde seyircimiz var. Bornova maçında oraya binlerce Trabzonspor taraftarı geldi. Geçen sene İstanbul'da oynadığımız maçlarda 5 bin seyircimiz vardı. Trabzon'un basketbol maçlarını sevme açısından ve seyirci açısından diğer takımlardan hiçbir eksiği yok. Trabzon'da her kesim basketbolla ilgilendiğini görüyorum. Bu alanda alt yapılar kurulmuş arkadaşlar görev yapmışlar. Daha iyi şeyler yapmak istiyoruz ve bunları başaracağımıza inanıyoruz, onlara da teşekkür ediyoruz. Birkaç sene içinde Trabzon'un nerelere geleceğini herkes görecek" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor