TS Basket- Bornova'ya açıklama

Basketbol Federasyonu Ligler Direktörlüğü, Beko Basketbol Ligi'nde 22 Ocak Cumartesi günü oynanması gereken Medical Park Trabzonspor-Bornova Belediyesi karşılaşmasının gününün değişmesiyle ilgili olarak açıklamada bulundu. Ligler Direktörlüğü'nden yapılan

TS Basket- Bornova'ya açıklama

Basketbol Federasyonu Ligler Direktörlüğü, Beko Basketbol Ligi'nde 22 Ocak Cumartesi günü oynanması gereken Medical Park Trabzonspor-Bornova Belediyesi karşılaşmasının gününün değişmesiyle ilgili olarak açıklamada bulundu.

Ligler Direktörlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Bu sezon yayın ve Avrupa kupalarından dolayı yapılan değişiklikler dışında sezon başında açıklanan genel programa sabit fikstür uygulanmaktadır. Ancak çok özel durumlarda, bazı maçlarda değişiklik yapılmıştır. Bunlardan birisi de 22 Ocak Cumartesi günü saat 16.00'da oynanması gereken Medical Park Trabzonspor-Bornova Belediyesi maçıyla alakalıdır. Aynı gün, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamayla, Trabzonspor'un iç sahada oynayacağı karşılaşma da 22 Ocak Cumartesi günü saat 16.00'ya konulmuştur. Geçtiğimiz hafta içerisinde Trabzon Valiliği, İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan gelen yazı sonrasında, aynı gün ve saatte, yan yana bulunan tesislerde oynanacak karşılaşmalardan Medical Park Trabzonspor-Bornova Belediyesi karşılaşmasının aynı gün saat 12.00'ye alınması istenmiştir. Fakat yapılan istişareler ve genel basketbol maç saatlerine istinaden, cumartesi saat 12.00 uygun görülmemiştir. Bu sebeple karşılaşma, 23 Ocak Pazar günü saat 16.00'ya alınmak zorunda kalınmıştır.

Bu, Valilik talebiyle olan değişikliği kamuoyuna bildiririz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor