TS Basket Antalya B.B'nin konuğu

Beko Basketbol Ligi'nde 11. hafta mücadelesi yarın oynanacak Oyak Renault - Galatasaray Cafe Crown maçı ile başlayacak.  Büyük bir heyecana ve çekişmeye sahne olan Beko Basketbol Ligi'nde 11. hafta mücadelesi yarın oynanacak tek maç ile başlarken, ligde 2

TS Basket Antalya B.B'nin konuğu

Beko Basketbol Ligi'nde 11. hafta mücadelesi yarın oynanacak Oyak Renault - Galatasaray Cafe Crown maçı ile başlayacak. 

Büyük bir heyecana ve çekişmeye sahne olan Beko Basketbol Ligi'nde 11. hafta mücadelesi yarın oynanacak tek maç ile başlarken, ligde 25 Aralık Cumartesi günü 5 ve 26 Aralık Pazar günü de 2 maç oynanacak.

11. haftanın açılış maçında son iki haftayı mağlubiyetle kapatan Oyak Renault, son haftalarda yükselen bir grafik çizen Galatasaray Cafe Crown'u evinde ağırlayacak. Bu zevkli mücadele Spormax ekranlarından ve Haber61.net’ten canlı olarak yayınlanacak.

Beko Basketbol Ligi'nde Cumartesi günü 5 maç yapılacak. Günün ilk maçında geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Ülker'in yenilgisizliğine son veren Pınar Karşıyaka, son 3 haftayı galibiyetle kapatan ve geçtiğimiz hafta maçı ertelenen Beşiktaş Cola Turka'ya İstanbul'da konuk olacak. Bu karşılaşma Spormax ekranlarından ve Haber61.net’ten canlı olarak yayınlanacak.

Günün bir diğer maçında Antalya Büyükşehir Belediye, Medical Park Trabzonspor'u konuk ederken, Bornova Belediye de evinde son haftalarda sıkıntılı günler yaşayan Efes Pilsen'i ağırlayacak.

Cumartesi günü oynanacak bir diğer maçta ise Edirne temsilcisi Olin Edirne, seyircisi önünde Erdemir karşısında galibiyet mücadelesi verecek. Cumartesi günün son maçında ise yenilgisizlik unvanını geçtiğimiz hafta İzmir'de bırakan Fenerbahçe Ülker, 10. haftayı galibiyetle kapatan Tofaş'ı konuk edecek. Bu karşılaşma da Spormax ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Beko Basketbol Ligi'nde 11. hafta Pazar günü oynanacak iki karşılaşma ile sona erecek. Aynı saatte başlayacak iki maçta Aliağa Petkim, Mersin Büyükşehir Belediye'yi konuk ederken, ligde çıkış yakalamak isteyen Türk Telekom da zorlu Banvit deplasmanına gidecek.

Beko Basketbol Ligi'nde 11. haftanın detaylı programı şu şekilde;

Yarın

19.00 Oyak Renault – Galatasaray Cafe Crown (Bursa Atatürk Spor Salonu) Spormax

25 Aralık Cumartesi

15.00 Beşiktaş Cola Turka – Pınar Karşıyaka (BJK Cola Turka Arena) Spormax

16.00 Bornova Belediye – Efes Pilsen (Halkapınar Spor Salonu)

16.00 Antalya Büyükşehir Belediye – Medical Park Trabzonspor (Antalya Atatürk Spor Salonu)

17.00 Olin Edirne – Erdemir (Mimar Sinan Spor Salonu)

19.00 Fenerbahçe Ülker – Tofaş (Sinan Erdem Spor Salonu) Spormax

26 Aralık Pazar

16.00 Aliağa Petkim – Mersin Büyükşehir Belediye (Enka Spor Salonu)

16.00 Banvit – Türk Telekom (Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor